
به گزارش سراج24،تسنیم نوشت، محمدرضا اسماعیلی درباره صدور مجوز گرانی شیر، ماست و پنیر از سوی سازمان حمایت گفت: صنعت تولید شیر و فرآوردههای لبنی از ابتدای تولید نهادههای دامی توسط کشاورزان تا انتها یعنی تبدیل شیرخام به فرآوردههای لبنی باید مورد حمایت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه افزایش قیمتها مشکلات اتحادیه ها را درمان نمیکند گفت: با توجه به مشکلات اتحادیه ها، این راهکار درستی نیست. دولت باید قدرت خرید مردم را تقویت و افزایش تقاضا ایجاد کند.
اسماعیلی با بیان اینکه واکنش و بازتاب هر افزایش قیمتی متوجه صنایع لبنی میشود، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه هر گونه افزایش قیمتی در محصولات لبنی منجر به خشکاندن این صنعت از ریشه میشود.دولت یک سری حمایتها از دامداریها و کشاورزان (هزینههای آب و برق) در تولید محصولات دارد اما هیچگونه حمایتی از صنایع لبنی و مصرفکنندگان این محصولات ندارد.
مدیرعامل اتحادیه فرآوردههای لبنی پاستوریزه ایران بیان کرد: طبق برنامه پنجم توسعه قرار بود سرانه مصرف شیر به حدود 160 لیتر افزایش یابد در حالی که این مهم اتفاق نیفتاد و این موضوع صدمات جبران ناپذیری به سلامت مردم وارد میکند.
وی ادامه داد: در حالی که هزینه های مختلف و لاینفک تولید روز به روز در حال افزایش است، سود کارخانه های لبنی بسیار پایین است و در بهترین شرایط 1ت ا1.5درصد است.برخی از کارخانه های صنایع لبنی به علت سود بسیار پایین و زیان ده بودن در حال تعطیلی هستند.
مدیرعامل اتحادیه فرآوردههای لبنی پاستوریزه ایران با اعلام اینکه هنوز مجوز گرانی لبنیات از سوی سازمان حمایت به دست ما نرسیده است گفت: صحبتهایی مبنی بر افزایش قیمت از سوی انجمن صنفی محصولات لبنی مطرح شده بود، اما هنوز صحبت قطعی نیست.